Fre 26 Apr 2024 19:00

Från Di Leva till Bowie – SLUTSÅLD

Kulturkvarteret Kristianstad, Kristianstad
Välkommen till en spännande och nyskapande föreställning och ett möte mellan en av världens kanske mest inflytelserika artister och Thomas Di Leva som inte utan fog kan kallas Sveriges svar på David Bowie. Med Thomas egna ord: ”Utan David Bowie hade jag nog aldrig blivit artist över huvud taget”.

Life On Mars, Heroes, Let’s Dance, Under Pressure, Vem ska jag tro på?, Vi har bara varandra, Vad är frihet?, Miraklet…listan på hits är lång så detta är en konsert utan ett tråkigt ögonblick med låtar i absolut högsta klass.

Dagens Nyheter bland andra, hyllade CHANGES, Thomas Di Levas hyllning till David Bowie och skrev ”Di Leva är “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går.”

Som Thomas Di Leva själv säger:
– Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas och kan inte nog poängteras – Bowies unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers av musiker, konstnärer, idéer och kultur. Min intention med denna föreställning är att bjuda publiken på en personlig musikalisk och visuell resa, där min musik och mitt artisteri möter David Bowies betydelsefulla låtskatt.

Välkommen till en personlig och fascinerande föreställning i tid och rum där publiken får njuta av Di Leva & Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.